Storage IT Oy

Storage IT Oy on yritysten varmuuskopiointi- ja tiedonhallintapalveluihin keskittynyt ammattilainen. Asiakkaina meillä on yli 2 000 suomalaista yritystä. Näistä yrityksistä yli 90% on jälleenmyyjiemme asiakkaita. Jälleenmyyjinä meillä on Suomessa yli 200 it-palvelujen tarjoajaa, it-kauppaa tai muuta it-alan asiantuntijayritystä.

Toteutamme jatkuvasti räätälöityjä varmuuskopiointi-, toiminnanohjaus-, ja pilvipalveluratkaisuja, joissa yhdistellään uusimipia ja maailman parhaimipia teknologioita. Storage IT Oy on vuonna 2005 perustettu yritys. Palveluksessamme on tällä hetkellä 11 alan ammattilaista. Storage IT on kotimainen Avainlipputuote.

Storage IT Oy is an IT services company operating in Finland focused on data management and backup services. We have more than 2,000 customers and over 100 active retail partners in Finland.  

Founded in 2005, we are proud to have a wealth of technical expertise within the team; combining the world’s best technologies, we design customized solutions for enterprise resource planning, backup and cloud service solutions ensuring that the solution perfectly fits each individual customer organization. 

Solutions for M-Files

General Information: myynti@storageit.fi